Welkom bij Portland Zalencentrum

Portland Zalencentrum is gelegen in de Rotterdamse wijk Charlois en biedt passende zalen voor vergaderingen, trainingen, workshops en overige bijeenkomsten. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst voor 200 personen, een vergadering met 20 personen of een familiebijeenkomst, de multifunctionele ruimten die tot uw beschikking staan bieden vele mogelijkheden voor vrijwel iedere gelegenheid.

De zalen beschikken over moderne faciliteiten zoals een beamer, geluidsinstallatie en toegang tot internet door middel van gebruik van gratis WiFi. Alle Diensten van Portlandzalencentrum zijn vrijgesteld van BTW.

De grootste zaal heeft een ruim toneel/podium en is uitermate geschikt voor optredens en presentaties. In deze ruimte bestaat eveneens de mogelijkheid tot het opzetten van een live streaming verbinding.

Uiteraard kunnen wij uw bijeenkomst voorzien van catering. Denk hierbij aan koffie/thee, frisdranken en lunch. Daarnaast beschikt het centrum over een aantal keukenfaciliteiten waarvan u gebruik kunt maken indien u er voor kiest om de catering voor eigen rekening te nemen.

De zalen kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week geboekt en gebruikt worden waarbij wij geen weekend-, avond- of feestdagtoeslagen hanteren. Reserveringen gaan per dagdeel en zijn eenvoudig te realiseren via ons contactformulier of telefonisch.

Portland Zalencentrum is met de auto zowel vanuit het centrum van Rotterdam (via de Maastunnel), alsmede vanaf de ring Zuid (A15) goed te bereiken. Met openbaar vervoer is het Portland Zalencentrum prima te bereiken met tram 2 (richting Charlois), halte Frans Bekkerstraat en met buslijn 46 (richting Charlois), halte Katendrechste Lagedijk.

Annuleren van de boeking kan kosteloos tot uiterlijk 48 uur voor de gereserveerde datum/dagdeel. 

Klik hier voor een plattegrond. klik hier

FaLang translation system by Faboba